Het coronavirus

Wat er nu allemaal in de wereld gebeurt hadden we niet kunnen voorzien en iedereen probeert elkaar te helpen waar het kan. Er ontstaan allerlei mooie initiatieven; mensen doen boodschappen voor die mensen die het niet kunnen, jongeren die geen school hebben passen op de kinderen van de mensen die in de zorg werken. Iedereen is er voor elkaar en dat is zo mooi om te zien!
Door dit virus staan wij ook allemaal voor nieuwe uitdagingen. Scholen moeten online les gaan geven, winkels bieden hun waren via social media aan; iedereen is innovatief waar het kan!

Dit alles zo schrijvend, realiseren wij ons dat er ook grote zorgen zijn; hoe gaat het met de zieken en oude mensen die geen bezoek mogen ontvangen en hoe ga ik het redden met mijn winkel en mijn personeel als deze gesloten is en blijf ik zelf wel gezond?!

Wij leven met jullie mee en wensen jullie heel veel sterkte toe voor de komende periode.
Mocht u vragen hebben over uw openstaande bestelling, een factuur of iets anders, dan horen wij dat graag.

Onze webshop blijft gewoon geopend en u kunt gewoon blijven bestellen. Desgewenst en waar mogelijk blijven wij leveren. Daar verandert niets aan.

De showroom is de komende tijd gesloten, maar via Instagram en Facebook kunt u blijven genieten van onze mooie collectie en volop inspiratie opdoen!

Mensen, wees lief voor elkaar en kijk een beetje naar elkaar om. Maar bovenal, blijf gezond!

Kleurrijke groeten van het DutZ team

 

 

Cylinders and vase Dnjestr in dark green

Cylinders and vase Dnjestr in dark green