Spring is in the air!

Vase Nova color fire with wild flowers

Spring is in the air! De dagen worden langer, alles komt buiten tot bloei en we genieten van de warmte van de voorjaarszon.
Bloemenliefhebbers kunnen hun hart ophalen in deze tijd van het jaar: tulpen, narcissen, ranonkels, mooie bloesemtakken… te veel om op te noemen!
En of je nu een hip geschikt veldboeket of een prachtige magnoliatak op een vaas wilt zetten; voor alle wensen hebben wij de passende vaas.

 

De nieuwe beursagenda staat ook weer online. Het komende beursseizoen begint op de Tendence in Frankfurt van 24–27 juni. Hierna gaan we op 2–3 juli door naar MAD EVENTS, dat dit jaar op een hele nieuwe inspirerende locatie plaats zal vinden; het Ebben Inspyrium in Cuijck.
Vervolgens gaan we door naar München (8–10 juli), Hamburg (22-24 juli), Stockholm (23-26 augustus) en we sluiten af in Gorinchem (27 –29 augustus).

Continue reading

New collection…

Achter de schermen wordt er momenteel keihard gewerkt aan de nieuwe collectie spring/summer 2017.
Voordat ons glaswerk bij u in de winkel ligt is er al heel wat werk aan vooraf gegaan. Nu is het tijd om de puntjes op de i te zetten, zodat we onze mooie collectie met veel nieuwe kleuren en modellen straks aan u kunnen presenteren.
U bent van harte uitgenodigd om ons te komen bezoeken op de beurzen in o.a. München, Hamburg, Gorinchem, Stockholm of Frankfurt of natuurlijk in onze showroom in Kampen.

In de kerstvakantie, vanaf 26 tot en met 31 december zijn onze showroom en kantoor gesloten.

patissier werkt op de achtergrond met een koksmuts op. Op de voorgrond staat een helder taartplateau met een stolp; hieronder ligt heerlijke versgebakken koek

Comedor Infantil

STICHTING

DutZ collection heeft ervoor gekozen de stichting Comedor Infantil Bolivia te ondersteunen. Deze stichting zet zich in om arme kinderen in de boliviaanse stad Cochabamba te voorzien van warme maaltijden en de mogelijkheid biedt om onderwijs te volgen. Deze ambitie om kinderen een betere toekomst te geven spreekt ons erg aan.  Meer informatie kunt u vinden op http://www.comedorinfantil.org.